2016年3月2日水曜日

"Bon Bon Chocolate" of Wakaya Prefecture


プレミア和歌山(和歌山優良県産品)のプレス発表・内覧会にいってきました。

和歌山の温暖な気候と豊かな風土から誕生した農産物や海産物など県が認定したキラキラ光る県産品の数々が並びます。

和歌山の梅干しや梅酒やみかんは有名ですが、他にも和歌山の特産品を使ったお菓子や革製かばんや弁当箱など444品目。

なかでも目をひいたのは審査員奨励賞に選ばれたボンボンショコラ。和歌山のフルーツやハーブ・伝統の調味料を厳選したチョコレートと合わせています。湯浅醤油や、葡萄山椒、梅焼酎、生姜、苺、みかんなど和歌山のいろんなテイストが楽しめます。


We went to the press release of the Wakayama Prefecture, "Premier Wakayama".
Variety of fishery and agricultural products of Wakayama Prefecture were fully lined up.

"Umeboshi" (Japanese plum) and "mikan" (Mandarin) of Wakayama are already very popular, but other confectioneris, leather products, were also there for many people to take a look at.

Amongst all of the products, this "bon bon chocolat" received the incentive award. Fruits, herbs, and condiments of Wakayama are collaborating with carefully chosen chocolates. Flavors ranges from Yuasa soy sauce, Japanese peeper, Japanese plum sake, ginger, strawberry, mandarin, and so many others to enjoy!

Check out their facebook and official website!




 

0 件のコメント:

コメントを投稿