2015年8月6日木曜日

岡山の白桃と静岡のピオーネ | Peach of Okayama and Pione of Shizuoka

先日、岡山の友人からお中元が届きました。
My friend sent me delicious peach from Okayama!



桃の旬が7月、一番おいしいのが7月中旬だそうで毎年贈ってくれるのですが、こんなに高いのに申し訳ない…となってしまいますね。
今年は特に、気温の影響でA級とB級の値段が0一桁違ったとか…笑
The season of peach is July, middle of July. She sends me peach every year in this season, but I know it's very expensive.....Because of the whether this year, A rank and B rank peach have a difference of 100 JPN and 1000JPN especially this year.


冷やしすぎるとおいしくないし剥きにくい桃ですが、朝起きて、冷蔵庫入れて、20分後くらいに向いて丸かじりするととってもおいしいのです。
The peach taste best without being too cold. I get up in the morning, place it nicely in the frige, and I bite the whole peach. It's just so delicious!


そして会社で、お客さんからいただいた静岡のピオーネ。こちらも旬はこの時期。
Also, we received Pione, grape of Shizuoka from our client. Pione is also in season right now.



一粒一粒がとても大きくて、実もしっかりしていたので食べ応えがありました。
種がなかったので食べやすかったです。
Each grape is so large and was easy to eat without seeds.

日本の果物は本当においですよね~!
The fruits of Japan is amazing! Try the fruits that are in season on the time of your vacation to Japan!


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